VELKOMMEN TIL TüXEN

5 GENBRUGSTIP

Et af de spørgsmål jeg som oftest bliver stillet er “Hvordan finder du så mange ting i genbrug? Jeg synes aldrig jeg kan finde noget!”.

Som sådan tror jeg ikke, at jeg finder mere end andre eller at andre ikke ville kunne finde noget i genbrug. Men det kræver nogle forskelllige indgangsvinkler, og jeg tænkte at jeg ville give mine 5 bedste tips til, hvordan det måske kan blive lidt nemmere og overskueligt at finde noget, når man er på genbrugsjagt.

1. Kom ofte på besøg! Dette er virkelig mit bedste tip, som jeg kan give jer med på vejen. For nogle dage er der noget, og andre dage er der intet. Så det gælder om at komme afsted så ofte som muligt.

2. Kig altid hele stativet igennem – også selvom det ligner der ikke er noget. Jeg har så ofte oplevet, at jeg netop har haft den tanke, og så lige kigget en ekstra gang, og bum så var der noget som var helt perfekt.

3. Prøv det altid på! Okay, måske et underligt tip haha. Men helt seriøst! Jeg er ofte blevet overrasket over, hvor fedt et stykke tøj er på fremfor på bøjlen. 

4. Undgå for alt i verden stativer der står “retro” på….. Det er virkelig 1 ting der irritere mig helt vanvittigt ved hele genbrugsbølgen, som især Røde Kors, Blå Kors og Frelsen hær har taget til sig. De skaber et hjørne eller stativ med “retro” tøj. Og det er måske en mærkelig ting at blive irriteret over. Men det gør det pludselig legitimt for dem at tage overpris for brugt tøj, som ikke en gang er vintage. Jeg er så ofte stødt på mærker som H&M, Forever21 osv. på de stativer. Og så bliver det bare utroværdigt for mig, og pointen med genbrugsbutikkerne der drives frivilligt går lidt ligesom af det. 

5. Nogle af de fedeste items finder ud i de små byer. Jeg skal altid forbi en genbrugs butik, når jeg er et nyt sted. Og særligt de små byer gemmer på det rene guld – især for en vintage elsker, som mig 😀

Håber I kunne bruge lidt af mine tips!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL TüXEN