5 GENBRUGSTIP

FAVORIT BRANDS

Kjole ENVII

Udover at være utrolig glad for vintage og secondhand, så er min garderobe selvfølgelig også fyldt med en masse “nyt”. Og særligt 2 high street brand ejer min kærlighed. Nemlig ENVII og Monki!

Monki er det rene legeland – bare med tøj! Jeg elsker den legesyge tilgang, som har inspireret mig utrolig meget. Derudover synes jeg deres butikker er noget af det fedeste at komme i hehe. Synes det er så sjovt, og fedt at træde ind i deres skøre univers, som samtidig med rummer så meget fedt tøj!

ENVII – det er og bliver favoritten over dem alle! Ej, men jeg elsker bare ENVII! Det er ret svært, at forklare hvorfor. De har bare ramt plet i mit hjerte, og det er godt nok sjældent at jeg ikke finder minimum 6 items af deres kollektioner, som jeg bare gerne vil eje. Efter min mening er de noget af de bedste Danmarks har at byde på indenfor high street grenen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 GENBRUGSTIP