FAVORIT BRANDS

ALENE HJEMME, TID TIL HINANDEN OG DE DER SÆRLIGE GÅTURE

Jeg ELSKER at være mor, og ikke mindst mine 2 helt igennem fantastiske drenge! MEN det er virkelig også helt igennem fantastisk, at få lov til at sende 2 ekstremt glade på miniferie hos deres elskede mormor og morfar, og vi dermed får 2 hele dage bare os. Det er altså fuldstændig vanvittigt lækkert.

Og i går fik vi virkelig udnyttet det til dets fulde! Jeg har arbejdet meget og ikke mindst længe de sidste par uger, så føler næsten ikke jeg har været hjemme. Så at kunne udnytte aftenen til en lang gå tur, tapas OG sushi (hvorfor nøjes med et lækkert måltid) var virkelig lige det jeg havde savnet.

At være forældre er så godt, men det er også SÅ GODT at være kærester, og have den tid til os! Og jeg er så glad og taknemlig for, at jeg har nogle forældre der kan hjælpe os med at gøre det muligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORIT BRANDS