ALENE HJEMME, TID TIL HINANDEN OG DE DER SÆRLIGE GÅTURE

MONDAY SHOPPING

1 // 2 // 3 // 4 (reklamelinks)

1 // 2 // 3 // 4 (reklamelinks)

Jeg er nok ikke den eneste der GLÆDER sig helt ustyrlig meget til, at vejret vender sig lidt fra det her triste vejr, hvor graderne fortsætter under de 18 grader, og regnen siler ned i tide ug utide i hvert fald den næste uges tid, og ja nok også ugen derefter.

Det er altså bare ikke det samme, som at kunne nyde det meste af tiden udenfor! Vores altan venter bare på alle de dage vi skal bruge ude på den, og jeg havde måske også håbet på en sommer der mindede utrolig meget om sidste sommers haha. Meeeeen det var måske også langt ude at håbe på – jeg mener; Det er trods alt Danmark jeg bor i. Hvornår har sommeren nogensinde været lige som sidste år?! Det var crazy fedt!

MEN så er det er det godt med lidt shopping, som kan bringe lidt favrelade ind i hverdagen, og bringe følelsen af sommer en lille smule frem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALENE HJEMME, TID TIL HINANDEN OG DE DER SÆRLIGE GÅTURE