TIRSDAGs SUIT OG EN LILLE SNAK OM FAST FASHION

THRITY, FLIRTY AND THRIVING

?Overskriften er et lille quote fra en rom-com jeg så rigtig meget i mine teenageår med Jennifer Garner i hovedrollen. Elskede den film! Du ved tilpas nok romantik, komedie og fashion blandet ind i det hele. Den film havde bare hele pakken. Og ikke mindst skabte den en lille grobund for en forventning til mit eget liv, når jeg en gang skulle ramme det magiske 3.0. 

Det jeg til gengæld har svært ved at forstå er, at jeg nu rent faktisk er ved at være der.. 30år mig? Det kan ikke helt passe?! For i mit hovede er jeg stadig 25år.. 
Jeg ved virkelig godt, at jeg ikke er gammel, og 30 absolut ikke er et skræmmende tal, men alligevel tager jeg mig selv gang på gang over at være lidt skræmt over den tanke. 

Og i bund og grund tror jeg bare, at jeg reflektere over det der er sket i de sidste 30 år. Fik jeg udlevet nogle af de drømme jeg havde, hvad har jeg egentlig bedrevet?! Måske er det naturligt? Jeg ved det ærligt talt ikke. Nogle drømme er forblevet drømme, andre er blevet til i en lidt anden udgave end, hvad jeg havde troet. 

Men ét ved jeg, at jeg har fået så meget mere ud af det end jeg havde turdet håbe på. Christian, Mikas, Asger, så mange fantastiske venskaber, utallige oplevelser og så meget mere. Min lille “frygt” for at ramme et helt nyt kapitel har gjort mig en smule nervøs, og ja tanken har strejfet mig “har jeg fået nok ud af det?”.

Det har jeg – og på en meget bedre måde end jeg havde håbet på!  

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGs SUIT OG EN LILLE SNAK OM FAST FASHION