SPRING A FLING DING

ALL IN ON VINTAGE

Genbrug er lidt det nye sort, og butikker som Vera’s Vintage og Tøjstory er med til at sætte et fokus på en industri der er fyldt til overflod med lækkert tøj, som stadig har mange år tilbage i sig.

Jeg er selv stor fan af at mikse gammelt med nyt! Og udover at grave efter skatte i genbrugsbutikker, så er Instagram også begyndt at boome med lækre vintageshops, som man kan benytte sig af.
Og jeg vil komme med nogle af mine favoritter til jer i dag 😀

Laluna limited – 2 skønne ladies, som er rigtig gode til at finde unikke genbrugsfund man absolut gerne vil eje. Jeg har selv shoppet hos dem flere gange (så sent, som i går fik jeg en pakke ind af døren fra dem). Det gør det nemt og overskueligt.

Hunty Vintage – endnu en lille perle med farverige håndplukket vintagefund, som man bliver helt glad i låget over at gå på opdagelse hos

Couture Crash Vintage – det mest fantastiske univers, hvor alle produktbilleder giver anledning til at drømme. Har du endnu ikke slået din vej forbi, så vær beredt… 😉 Du VIL blive fristet!!

Unique Antique – Endnu en lille secondhand perle, hvor du ikke bare finder lækre vintage items, men også lidt til hjemmet. Der er et fantastisk mix af farverige glas og kjoler.

Veras Vintage – Udover jeg er utrolig jaloux over aldrig at kunne have deltage på et af deres skønne Veras Market, så er jeg komplet forelsket i Veras Vintage. Vera, som er den geniale kvinde bag, kan blandt andet prale med at være endt på Vogue.com efter en genial kollektion af materialer fra DFD. Jeg er vild med det hun har fået skabt, men ikke mindst også den tilgang de har til genbrug og mode.

Anuraa Preloved Fashion – Jeg elsker når folk har en niché, og det kan man roligt sige om Anuraa. Hun har særligt en ting for Stine Goya, og er vanvittig god til at få de lækreste ting ind af døren. Men man skal også være hurtig for de bliver hurtigt solgt. Jeg har ærget mig mere end én gang 😉

Tøjstory – Tøjstroy er en kommisions butik, og har alt fra mærker som Zara til Chanel. Der er 2 fysiske butikker i henholdvis Aalborg og Århus, men der er også rig mulighed for at shoppe løs på instagram af de skønne sager der bliver indleveret i butikken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING A FLING DING