ALL IN ON VINTAGE

HOW I ENVII THAT SWEATER

Da jeg i går lagde dette billede op på min instagram (@elinetychsen) eksploderede min indbakke. Og jeg forstår jer godt – den her vest fra Envii er så vanvittig pæn, og jeg ELSKER min. Og den fælles kærlighed deler jeg med en vis portion andre i DK, da den i hvert fald ikke er til opsnuse online. Jeg var også heldig at nå at nappe en, da jeg tidligere på ugen var i Århus.

MEN Envii har lavet en strik i samme materiale som vesten jeg har på. Jeg overvejede også kraftigt at købe den med hjem, da jeg stod i Envii, men endte med at købe vesten hjem, da det var den jeg havde udvalgt mig hjemmefra.

I kan finde strikken lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL IN ON VINTAGE