THRITY, FLIRTY AND THRIVING

VERSION 2.0

Det er godt nok længe siden jeg har siddet bag tasteturet alene med bagtanke for at kreere et blogindlæg. Det har været savnet, og så alligevel. Det har været den bedste beslutning at stoppe. For det har givet mig lysten tilbage, og ikke mindst klarhed. Jeg elsker at kunne skrive mine tanker ned – både inde for mode og genbrug/vintage, men også livet generelt. Førhen var min online tilstedeværelse alene til formål for at formidle mode. Det vil det stadig være, men måske også mere? Hvem ved?!

MEN en ting er sikkert! HOLD FAST DET ER FEDT AT VÆRE TILBAGE!!

Og ja, jeg har simpelthen fået den store ære at blive en del af Bloggersdelight. Da jeg selv startede for snart 7 år siden (what!!), startede jeg endda her. Og jeg ville lyve, hvis jeg påstår jeg ikke den gang DRØMTE om at få lov til at blive en del af netværkets premium bloggere hehe. Det ville jeg nok ikke helt have troet på skulle blive til sandhed for bare 6 måneder siden.

And yet, here I am! Og yay for det! 

Og jeg er stolt af at kunne blive del af så dygtig et netværk, og utrolig beæret over tiltroen til lille mig.

Så hvad nu?

Ja, bloggen er for mig stadig et eventyr, men jeg går også ind i en ny æra med nye forventninger. Både til mig selv og hvor det her vil bære hen. For måske bære det ingensteder hen, og det er faktisk ganske ok. Jeg vil bare gerne gøre det jeg har allermest lyst til. Skrive – om mode, genbrug og livet.

Så VELKOMMEN til.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THRITY, FLIRTY AND THRIVING