SAY MY NAME

UGENS GENBRUGS FUND

Jeg er en vaskeægte sucker for genbrug. Jeg er nok “arveligt belastet” på det punkt. Både min Oldemor, mormor og mor er alle nogen der gennem hele mit liv har taget mig med på diverse genbrugsture. Deres kærlighed til genbrug har smittet sig af på mig, og jeg tager mindst i genbrug 1 gang om ugen.

Og den kærlighed deler min mand og jeg heldigvis også, og vores 2 drenge er også altid frisk på en genbrugstur, hvilket jeg elsker. Forrige lørdag havde vi en vaskeægte hygge lørdag, hvor vi tog rundt i diverse genbrugsbutikker. Noget af det Silkeborg og omegn kan er at provide kæmpe genbrugsbutikker, og 2 f vores favoritter ligger i henholdsvis Virklund og Them.
Der faldt Christian for denne lampe, som nu hænger i vores køkken – og jeg er seriøst vild med den!! 25kr, og et par andre sager #indrømmet kom med os hjem den dag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAY MY NAME