ET SKRIDT AD GANGEN

ALL THINGS KNITTED, PLEASE

Vest fra ENVII

Jeg havde en mindre “en af hver, tak” moment, da jeg igår trådte ind i Envii’s butik i Bruuns Galleri. Den nye kollektion lå smukt fremme, og jeg havde et mål, og det var den her strikvest, som jeg har luret på siden jeg så den online. Den var nærmest revet væk, og der lå kun 2 tilbage. HELDIGVIS en i min størrelse, som jeg hurtigt hapsede, prøvede og købte. Seriøst, den er så pæn, og jeg glæder mig til at hoppe i den.

Århus er blevet et af de steder vi elsker at tage hen, når der er en fridag til det. I går nåede vi dog ikke nær så meget af det, som vi egentlig havde tænkt vi ville, da vejret mildest talt ikke var til en længere vandretur gennem gaderne.

Vi mangler stadig at opdage de gode og hyggelige spisesteder, og endte også med at bruge over 1 time med at finde et sted, hvilket kan være en presset situation for en mand der tendere til “hangry” 😉 Nuvel, jeg var også jævnt sulten til sidst. MEN jeg kom hjem med den her strik – og hvis ikke det kan holde humøret højt. Ja hvad kan så?! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SKRIDT AD GANGEN