ALL THINGS KNITTED, PLEASE

SPRING A FLING DING

Kjole H&M // Strømpebukser SNEAKYFOX // Sneakers ADIDAS EQT GAZELLE

Halvdelen af onsdag er allerede gået, og føler vi har nået vanvittig meget allerede. Jeg har været nede og træne, gjort rent, sorteret nogle ting på loftet og vasket tøj. Så er det ligesom bare et spørgsmål om, hvad resten af dagen skal bruges på 😉

I går var jeg hoppet i min nye kjole fra H&M, som jeg også lige fik købt med hjem fra vores tur til Århus, og selvom jeg var en smule overrasket over, at vinteren endelig lod sig vise i går i form af snevejr i Aalborg. Så flirtede jeg mere med ideen omkring at foråret er på vej. Jeg drømmer mig væk til fuglekvidren, solens stråler, lysegrønne blade og en smule varmere grader end de 2 grader vi kører med i dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL THINGS KNITTED, PLEASE