EN DAG PÅ AROS

UGENS GENBRUGSFUND

Ugerne går utrolig hurtigt, og der har været ret meget at se til, og det har også gjort at jeg ikke har opdateret herinde i en uges tid. Og sådan er nogle uger bare med et fuldstidsjob, familie og frivilligt arbejde der også skal passes 😀

Men for at komme til, hvad det her indlæg egentlig burde handle om nemlig; Ugens genbrugsfund.

Torsdag i sidste uge var vores venner Janni og Daniel fra Aalborg på besøg, hvilket betød genbrugstur. Og vi slog igen vej forbi mine personlige favoritter i Virklund og Them. Begge steder med 50%. Them var blevet godt tømt, men der var lidt mere bingo i den anden, hvor jeg også fandt den her blazer. 

Efter mit vægttab har jeg ikke haft nogle i min garderobe, og har gerne ville have nogle nye. Og den her fik jeg med hjem for 30kr. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG PÅ AROS